Mergi la conţinutul principal

Surse de energie regenerabilă

Consultă harta interactivă şi informația relevantă a unităților de generare din surse de energie regenerabilă racordate la rețeaua de distribuție Premier Energy Distribution.

  • Harta prezintă localizarea centralelor electrice din surse regenerabile racordate la rețeaua Premier Energy Distribution în scop de comercializare, informații despre tipul surselor de energie primară (eoliană, solară, biogaz sau hidroelectrică), nivelul de tensiune, precum și puterea instalată. În graficul și tabelul alăturat se reflectă capacitatea instalată separat pe diferite surse de energie regenerabilă și volumul energiei generate în perioada ianuarie – mai 2024.
  • La fel, pe hartă se găsesc datele cu privire localizarea centralelor de producere prin mecanismul de contorizare netă.
  • În tabelul și graficul din dreapta se prezintă informații referitoare la numărul centralelor de producere a energiei electrice ale consumatorilor casnici și noncasnici prin mecanismul de contorizare netă racordate la rețeaua de distribuție pe parcursul ultimelor opt luni, precum și volumul de energie livrată în rețea (diferența dintre energia electrică generată şi energia auto consumată) în această perioadă.

Surse de energie regenerabilă

Prosumatori

Programare vizită online

Informații utile

Posturi vacante

Semnalează cazuri de fraudă și corupție

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok