Mergi la conţinutul principal

Politica anticorupție

Politica anticorupție este parte a complexului de politici deja existente în cadrul întreprinderii Premier Energy Distribution, stabilite cu scopul de a asigura respectarea legislației în vigoare şi de a-şi alinia strategiile şi operațiunile la principiile universal acceptate ale Rețelei Pactului Global al Națiunilor Unite din Republica Moldova (Global Compact), la care compania a aderat.

 

În mod concret, Politica anticorupție se interpretează ca o extensie a capitolului 4.7. „Corupție şi Mită” din Codul Etic al Premier Energy Distribution.
În conformitate cu documentele indicate şi cu prevederile principiului al 10-lea al Pactului menționat, Premier Energy Distribution şi-a asumat angajamentul de a lupta împotriva corupției, obligându-se să acționeze sub toate formele pentru a promova şi fortifica mijloacele destinate combaterii acesteia, motiv pentru care respinge orice formă de corupție, atât directă cât şi indirectă.
 

Scopul documentului este de a stabili principiile care ar trebui să ghideze comportamentul tuturor angajaților și administratorilor companiei în ceea ce privește prevenirea, detectarea, investigarea și remedierea oricărei practici corupte din cadrul organizației.

 

Vezi documentul integral

 

Programare vizită online

Informații utile

Posturi vacante

Semnalează cazuri de fraudă și corupție

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok