Mergi la conţinutul principal

Norme tehnice ale angajamentului de securitate și sanatate

Postat de UF974943 la Mie, 04/24/2019 - 11:03

Companiile colaboratoare ale Premier Energy Distribution, au stabilit, ca strategie globală și indispensabilă în desfășurarea activităților sale, respectarea strictă a parametrilor stabiliți în Planul de Angajament pentru Securitate și Sănătate în muncă.

Prin urmare,  își asumă să cunoască, să informeze lucrătorii din subordinea directă sau din companiile colaboratoare, să pună în aplicare și să faciliteze elaborarea normativei și procedurilor care aplică la Planul de Angajament pentru Securitate și Sănătate.

Ca urmare,  această normativă de bază este inclusă în Anexa ”Angajamentul pentru Securitate și Sănătate” a Caietului de Sarcini din Tendere și este cuprinsă în documentația contractuală.

 

 1. Clasificarea incidentelor
  Criterii pentru clasificarea incidentelor Stabilește criteriile și ghidul de clasificare a incidentelor de orice natură. PDF file

  Clasificarea incidentelor (spaniola) (PDF 322 Kb)

   

  PDF file

  Clasificarea incidentelor (english) (PDF 205 Kb)

   

  PDF fileClasificarea incidentelor (romana) (PDF 355 Kb)

   

 2. Standardul de Siguranță și Sănătate : Control prealabil, Inspectări documentate și Ședințe de coordonare cu companiile partenere
  Stabilește procesele adecvate pentru ca lucrările executate de Companiile Colaboratoare să îndeplinească toate cerințele de siguranță și sănătate Stabilește procesele adecvate pentru ca lucrările executate de Companiile Colaboratoare să îndeplinească toate cerințele de siguranță și sănătate stabilite de Legislație și cele pe care Gas Natural Fenosa le-a stabilit benevol. PDF file

  Standardul de Siguranță și Sănătate : Control prealabil, Inspectări documentate și Ședințe de coordonare cu companiile partenere (spaniola) (PDF 3 Mb)

   

  PDF file

  Standardul de Siguranță și Sănătate : Control prealabil, Inspectări documentate și Ședințe de coordonare cu companiile partenere (english) (PDF 1.2 Mb)

   

  PDF file

  Standardul de Siguranță și Sănătate : Control prealabil, Inspectări documentate și Ședințe de coordonare cu companiile partenere (romana) (PDF 3 Mb)

 3. Standardul de Siguranță și Sănătate: Sistemul de Penalități aplicate companiilor contractoare
  Definește criteriile Sistemului de Penalități aplicate companiilor contractoare Gas Natural Fenosa Definește Sistemul de Penalități aplicate companiilor colaboratoare ale Gas Natural Fenosa care derivă din neîndeplinirea cerințelor și condițiile de Siguranță și Sănătate stabilite sau care se vor stabili în relațiille contractuale între companie și companiile colaboratoare. PDF file

  Standard de sănătate şi siguranţă: Sistem de penalităţi aplicabil companiilor contractoare (spaniola) (PDF 590 Kb)

   

  PDF file

  Standard de sănătate şi siguranţă: Sistem de penalităţi aplicabil companiilor contractoare (english) (PDF 583 Kb)

   

  PDF file

  Standard de sănătate şi siguranţă: Sistem de penalităţi aplicabil companiilor contractoare (romana) (PDF 625 Kb)

 4. Evaluarea
  Stabileşte acţiunile de desfăşurat pentru transmiterea Angajamentului de securitate şi sănătate al Gas Natural Fenosa întreprinderilor colaboratoare Acest standard are scopul de a defini mecanismele care permit măsurarea, controlarea şi gestionarea îmbunătățirii continue în performanţa de securitate şi sănătate a întreprinderilor colaboratoare, clasificate în familii de achiziţii cu criticitatea riscurilor în materie de securitate şi sănătate. PDF file

  Evaluarea performanţei de securitate şi sănătate a întreprinderilor colaboratoare (spaniola) (PDF 269 Kb)

   

  PDF file

  Evaluarea performanţei de securitate şi sănătate a întreprinderilor colaboratoare (english) (PDF 275 Kb)

   

  PDF file

  Evaluarea performanţei de securitate şi sănătate a întreprinderilor colaboratoare (romana) (PDF 337 Kb)

 5. Orientarea şi formarea întreprinderilor colaboratoare
  Definește criteriile de evaluare periodică a întreprinderilor colaboratoare în mod obiectiv şi omogen conform comportamentului lor în securitate şi sănătate

  Acest standard are scop conștientizarea şi sensibilizarea în materie de securitate şi sănătate a tuturor persoanelor de la întreprinderile colaboratoare care colaborează cu grupul nostru, pentru asta s-au definit două tipuri de acţiuni:

  • Atelierul de Leadership, care are obiectivul dublu de a transmite conceptele fundamentale ale Angajamentului de securitate i sănătate a Gas Natural Fenosa şi ca întreprinderile colaboratoare să elaboreze propriul lor plan pentru implementare în organizaţiile lor şi acesta să fie împărtăşit cu noi.

  • Atelierul de Sensibilizare, cu scopul de a Motiva toţi angajaţii întreprinderilor colaboratoare să ia parte activ la proiectul de securitate şi sănătate, şi de a Dezvolta capacităţile muncitorilor de a lucra în echipă pentru a recunoaşte, corecta şi preveni condiţiile nesigure, acţiunile nesigure.

  PDF file

  Orientarea şi formarea întreprinderilor colaboratoare (spaniola) (PDF 276 Kb)

   

  PDF file

  Orientarea şi formarea întreprinderilor colaboratoare (english) (PDF 276 Kb)

   

  PDF fileOrientarea şi formarea întreprinderilor colaboratoare (romana) (PDF 307 Kb)

   

 6. Procesul de comunicare, investigație și supraveghere a accidentelor și incidentelor
  Stabilește măsurile pentru a fi realizate în raport cu întreg procesul de gestiunea a accidentelor

  Stabileste măsurile a fi realizate de Gas Natural Fenosa în raport cu întreg procesul de gestiune a accidentelor, incluzînd notificarea, clasificarea, investigarea, urmărirea și verificarea adoptării măsurilor corective, cum ar fi analiza statistică și comunicarea lecțiilor învățate din toate accidentele și incidentele.

  PDF file

  Procesul de comunicare, investigație și supraveghere a accidentelor și incidentelor (spaniola) (PDF 967 Kb)

   

  PDF file

  Procesul de comunicare, investigație și supraveghere a accidentelor și incidentelor (english) (PDF 205 Kb)

   

  PDF fileProcesul de comunicare, investigație și supraveghere a accidentelor și incidentelor (romana) (PDF 822 Kb)

 7. Program de Observare Preventivă de Siguranță (OPS)
  Reflectă cerințele minime pe care se bazează programele de Observare Preventivă de Siguranță

  Program destinat pentru a mări nivelul cunoștințelor despre comportamentele nesigure și a promova adoptarea comportamentelor sigure în muncă prin identificarea, observarea, comunicarea și angajamentul individual al fiecărui lucrător față de Siguranță și Sănătate. 

  PDF file

  Program de Observare Preventivă de Siguranță (OPS) (spaniola) (PDF 382 Kb)

   

  PDF file

  Program de Observare Preventivă de Siguranță (OPS) (english) (PDF 193 Kb)

   

  PDF file

  Program de Observare Preventivă de Siguranță (OPS) (roamana) (PDF 422 Kb)
   

0

Programare vizită online

Informații utile

Posturi vacante

Semnalează cazuri de fraudă și corupție

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok