Mergi la conţinutul principal

Norme tehnice ale angajamentului de securitate și sanatate

Postat de UF974943 la Mie, 04/24/2019 - 11:03

Companiile colaboratoare ale Premier Energy Distribution, au stabilit, ca strategie globală și indispensabilă în desfășurarea activităților sale, respectarea strictă a parametrilor stabiliți în Planul de Angajament pentru Securitate și Sănătate în muncă.

Prin urmare,  își asumă să cunoască, să informeze lucrătorii din subordinea directă sau din companiile colaboratoare, să pună în aplicare și să faciliteze elaborarea normativei și procedurilor care aplică la Planul de Angajament pentru Securitate și Sănătate.

Ca urmare,  această normativă de bază este inclusă în Anexa ”Angajamentul pentru Securitate și Sănătate” a Caietului de Sarcini din Tendere și este cuprinsă în documentația contractuală.

 

 1. Standardul de Siguranță și Sănătate: Control prealabil, Inspectări documentate și Ședințe de coordonare cu companiile partenere

  Stabilește procesele adecvate pentru ca lucrările executate de Companiile Colaboratoare să îndeplinească toate cerințele de siguranță și sănătate

  Stabilește procesele adecvate pentru ca lucrările executate de Companiile Colaboratoare să îndeplinească toate cerințele de siguranță și sănătate stabilite de Legislație și cele pe care Premier Energy Distribution le-a stabilit benevol.

 2. Standardul de Siguranță și Sănătate: Sistemul de Penalități aplicate companiilor contractoare

  Definește criteriile Sistemului de Penalități aplicate companiilor contractoare ale Premier Energy Distribution

  Definește Sistemul de Penalități aplicate companiilor colaboratoare ale Premier Energy Distribution care derivă din neîndeplinirea cerințelor și condițiile de Siguranță și Sănătate stabilite sau care se vor stabili în relațiille contractuale între companie și companiile colaboratoare.

 3. Evaluarea

  Stabileşte acţiunile de desfăşurat pentru transmiterea Angajamentului de securitate şi sănătate al Premier Energy Distribution întreprinderilor colaboratoare

  Acest standard are scopul de a defini mecanismele care permit măsurarea, controlarea şi gestionarea îmbunătățirii continue în performanţa de securitate şi sănătate a întreprinderilor colaboratoare, clasificate în familii de achiziţii cu criticitatea riscurilor în materie de securitate şi sănătate.

 4. Orientarea şi formarea întreprinderilor colaboratoare

  Definește criteriile de evaluare periodică a întreprinderilor colaboratoare în mod obiectiv şi omogen conform comportamentului lor în securitate şi sănătate

  Acest standard are scop conștientizarea şi sensibilizarea în materie de securitate şi sănătate a tuturor persoanelor de la întreprinderile colaboratoare care colaborează cu grupul nostru, pentru asta s-au definit două tipuri de acţiuni:

  • Atelierul de Leadership, care are obiectivul dublu de a transmite conceptele fundamentale ale Angajamentului de securitate și sănătate al Premier Energy Distribution şi ca întreprinderile colaboratoare să elaboreze propriul lor plan pentru implementare în organizaţiile lor şi acesta să fie împărtăşit cu noi.
  • Atelierul de Sensibilizare, cu scopul de a Motiva toţi angajaţii întreprinderilor colaboratoare să ia parte activ la proiectul de securitate şi sănătate, şi de a Dezvolta capacităţile muncitorilor de a lucra în echipă pentru a recunoaşte, corecta şi preveni condiţiile nesigure, acţiunile nesigure.
 5. Procesul de comunicare, investigație și supraveghere a accidentelor și incidentelor

  Stabilește măsurile pentru a fi realizate în raport cu întreg procesul de gestiunea a accidentelor

  Stabileste măsurile a fi realizate de Premier Energy Distribution în raport cu întreg procesul de gestiune a accidentelor, incluzînd notificarea, clasificarea, investigarea, urmărirea și verificarea adoptării măsurilor corective, cum ar fi analiza statistică și comunicarea lecțiilor învățate din toate accidentele și incidentele.

0

Programare vizită online

Informații utile

Posturi vacante

Semnalează cazuri de fraudă și corupție

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok