Mergi la conţinutul principal

Proiectarea și montarea instalațiilor electrice

Aveți nevoie de servicii de proiectare, montare și racordare a instalațiilor electrice la rețeaua de distribuție?

Premier Energy Distribution vă oferă soluții integrale la prețuri rezonabile în conformitate cu reglementările, normele tehnice și de securitate în vigoare.

Personalul înalt calificat vă oferă consultanță tehnică și soluții optime, respectarea termenului de executare a lucrărilor, în corespundere cu condițiile tehnice din avizul de racordare sau montare a rețelelor electrice.
 

Vă garantăm prestarea serviciilor la cel mai înalt nivel de calitate, oferindu-vă prețuri rezonabile și respectarea termenului de executare a lucrărilor, în corespundere cu condițiile tehnice din avizul de racordare sau de montare a rețelelor electrice. 


Pentru orice precizări privind prestarea serviciului de proiectare și montare a instalațiilor electrice și semnarea contractului, suntem la dispoziția dumneavoastră la numerele de telefon:

  • 022 43 17 21, 062 16 17 21

 

și de asemenea la adresa de e-mail [email protected].

 

NOTĂ:  Premier Energy Distribution execută lucrări doar în cadrul instalațiilor de racordare - care nu cuprinde lucrările din cadrul instalațiilor de utilizare (rețelele interne) cât și a centralelor electrice, ultimele două nu reprezintă instalații de racordare.

Vă garantăm profesionalism, abordare individuală și cele mai bune soluții energetice.
 

Programare vizită online

Informații utile

Posturi vacante

Semnalează cazuri de fraudă și corupție

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok