Mergi la conţinutul principal

Semnalează cazuri de fraudă și corupție

Stimaţi clienţi,

intervenţiile neautorizate şi instalarea diferitor dispozitive pentru consumul fraudulos de energie electrică provoacă deconectări care duc, la rândul lor, la incendii, electrocutări şi pierderi de vieţi omeneşti. Nimic nu costă mai scump decât viaţa omenească.

cables

Fiţi vigilenţi! În cazul când cunoaşteţi, presupuneţi sau suspectaţi despre existenţa unor cazuri de furt de energie electrică sau intervenţii neautorizate în instalaţiile electrice, vă rugăm să ne contactaţi la numerele de încredere +373 22 43 11 11 sau +373 22 43 19 50; sau să ne scrieţi pe adresa de email corupt@premierenergy.md.

 

Totodată, vă rugăm să nu achitați niciun fel de plăți persoanelor, care, eventual, pretind unele sume în numele Premier Energy Distribution.

Orice tentative suspecte trebuie semnalate la::

Pentru expedierea unui mesaj în adresa noastră, puteti utiliza formularul de mai jos.

NU corupţiei şi consumului fraudulos

Form

Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Exemplu: Telefon fix: 022431111, Mobil: 079724401.

Accept

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Sunt de acord cu înregistrarea și prelucrarea datelor cu caracter personal în condițiile și în conformitate cu prevederile menționate prin Termenii și condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal.


captcha


Submit

Programare vizită online

Informații utile

Posturi vacante

Semnalează cazuri de fraudă și corupție

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok