Mergi la conţinutul principal

Premiul Mare și o Mențiune Specială la Marca comercială a anului 2021 pentru Premier Energy Distribution

Postat de UF922588 la Vin, 06/17/2022 - 12:37

ÎCS Premier Energy Distribution SA este deținătoarea Premiului Mare „Mercuriul de Aurˮ în cadrul concursului „Marca comercială a anului 2021” şi a Mențiunii Speciale pentru angajamentul ferm în asigurarea echilibrului între viața de familie și cea profesională a angajaților, prin promovarea activă a politicilor prietenoase familiei la locul de muncă.

 

Întreprinderea a aplicat în categoria de concurs „Conform criteriilor de profesionalismˮ la nominaţia „Marca comercială responsabilă socialˮ. În calitate de distribuitor responsabil de energie, ÎCS Premier Energy Distribution SA se concentrează continuu pe distribuția și furnizarea responsabilă de energie, responsabilitățile de mediu şi implementează practici sociale prietenoase comunităţii şi familiei, societaţii în general. De notat că, începând cu anul 2009, acesta este al 11-lea Mercuriu de Aur obţinut la „Marca comercială a anului”, de șase ori fiindu-i acordat pentru manifestarea responsabilității sociale.

 

De altfel, cea de-a XIX-a ediție a „Galei Businessului Moldovenesc” a oferit şi o premieră la capitolul politicilor prietenoase familiei la locul de muncă. Astfel, ÎCS Premier Energy Distribution SA şe numără printre cele cinci companii din sectorul privat, membre ale Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, care au primit mențiuni speciale pentru angajamentul ferm în asigurarea echilibrului între viața de familie și cea profesională a angajaților, prin promovarea activă a politicilor prietenoase familiei la locul de muncă. Alături de celelalte companii, ÎCS Premier Energy Distribution SA a fost ghidată să implementeze și să piloteze modelul locului de muncă prietenos familiei în cadrul proiectului „Mai multe oportunități: Politici familiale sensibile la gen pentru sectorul privat din Balcanii de Vest şi Moldova”, implementat de UNFPA Moldova și finanțat de Agenția Austriacă de Dezvoltare.

 

ÎCS Premier Energy Distribution SA își va concentra și în continuare eforturile pe implementarea proiectelor de investiții și eficiență pentru îmbunătățirea calității furnizării serviciului, va continua să ofere servicii calitative clienților săi prin menținerea unei relații transparente, bazate pe dialog și încredere și să-și îndeplinească angajamentele sale de responsabilitate social corporativă față de grupurile sale de interes: clienți, angajați, acționari și societate în general. 
 

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok