Mergi la conţinutul principal

Premier Energy Distribution susține cea de-a III ediție a evenimentului „Energy Transition Dialogue”

Postat de UF974879 la Mar, 03/26/2024 - 09:06

În contextul agendei evenimentului organizat de Asociația Businessului European (EBA) în parteneriat cu Misiunea UE în Republica Moldova, Secretariatul Comunității Energetice și cu suportul ÎCS Premier Energy Distribution SA, pe data de 25 martie a avut loc cea de-a treia conferință consacrată Tranziției energetice, Agenda 2024.

 

În cadrul evenimentului au fost abordate sub mai multe aspecte perspectivele energeticii din Republica Moldova, licitațiile viitoare, noile oportunități pentru sectorul energetic național și evoluțiile pieței energetice.

 

Premier Energy Distribution acordă o mare atenție pregătirii și consolidării sectorului pentru a face față acestor provocări și  participă activ la dezbaterea temelor respective deoarece dispune de o vastă experiență activând în domeniu și este implicată în realizarea mai multor proiecte energetice inovative.

 

Jose Luis Gomez Pascual, country manager Premier Energy Distribution a moderat panelul tematic consacrat perspectivelor domeniului energetic și a analizat politicile energetice și climatice pe termen scurt, mediu și lung.

 

Tatiana Gotișan, director reglementări, tarife și achiziții de energie din cadrul companiei noastre a condus discuțiile consacrate evoluției pieței energetice.

 

Obiectivul acestui eveniment este prezentarea evoluțiilor pieței regenerabilelor în Republica Moldova, identificarea necesităților și provocărilor ce țin de implementarea și utilizarea resurselor regenerabile, reducerea dependenței de importurile de energie, decarbonizarea economiei, crearea de noi locuri de muncă și realizarea angajamentelor asumate ale țării noastre în domeniul energetic, astfel încât să sporim atractivitatea pieței interne de regenerabile.

 

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok