Mergi la conţinutul principal

Premier Energy Distribution participă la cursa caritabilă HospiceBikeTour 2022

Postat de UF922588 la Joi, 06/23/2022 - 12:59
  • În calitate de companie responsabilă social, cu un angajament asumat pentru societatea în care activează, ÎCS Premier Energy Distribution SA participă la acțiunea HospiceBikeTour 2022, care  a demarat astăzi la Chișinău. 

 

  • Acesta este un eveniment sportiv caritabil cu scopul de a colecta fonduri pentru dezvoltarea serviciilor gratuite de îngrijire paliativă în Republica Moldova.

 

Proiectul HospiceBikeTour este organizat de Hospice of Hope în parteneriat cu Ambasada Ucrainei la Chișinău, Ambasada Britanică la Chișinău și Ambasada Lituaniei la Chișinău și anul acesta este la a șaptea ediție. 32 de cicliști înregistrați în cursa de caritate vor parcurge peste 500 km de la Chișinău până la Vama Veche, Romania, în susținerea dezvoltării și consolidării serviciilor de îngrijire paliativă din Republica Moldova. Pe lângă fundraising-ul general al evenimentului, fiecare ciclist își propune să colecteze suma de 500 euro. Fondurile colectate vor fi destinate pentru echipele care fac parte din Rețeaua Națioanală de Îngrijiri Paliative ”Hospices of Hope Moldova” și Centrul de zi și de servicii de îngrijire paliativă la domiciliu ”Aripile Speranței” din Orhei care activează din 7 iunie, curent și este deschis inclusiv pentru refugiații din Ucraina.

 

ÎCS Premier Energy Distribution SA  are cu Hospice of Hope o colaborare de mai multi ani, dar in proiectul de ciclism s-a alaturat acum pentru prima dată. Din partea companiei participă colegul nostru Alexandru Danilov, care are la activ mai multe curse lungi, atât caritabile, cât și competitive. El va purta logo-ul Premier Energy Distribution pe tricoul său pentru cursă drept confirmare a contribuției companiei la această cauză nobilă. Totodată având deja și un cerc larg de suporteri, Alexandru îi îndeamnă și pe ei să ofere donații la această acțiune cu scop filantropic, pentru a contribui la buna desfășurare a serviciilor paliative în beneficiul copiiilor și adulților care se află în condiții limitatoare de viață. Suntem mandri de performantele colegului nostru Alexandru Danilov si ii dorim mult succes!

 

Itinerarul cursei de 500 km este partajat în patru segmente zilnice: Chișinău – Huși  (101 km), Huși – Galați (167 km), Galați – Delta Dunării (127 km) și Delta Dunării – Vama Veche (143 km). Pentru că este o distanță lungă, încurajăm întregul lot de cicliști să depună toată străduința pentru a ajunge cu succes la final, având garantat sentimentul unei fapte bune realizate.

 

Cicliștii au fost salutați la linia de start de organizatorii și partenerii proiectului, care le-au dorit să realizeze o cursă reușită atât la propriu, cât și cu rezultatele scontate pentru beneficiarii actualei ediții.

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok