Mergi la conţinutul principal

O nouă lecție la tema securității electrice

Postat de UF974943 la Vin, 08/13/2021 - 09:34

O nouă lecție la tema securității electrice din cadrul campaniei „O vacanță în siguranță”, organizată de Premier Energy Distribution, a avut loc joi, 12 august, la tabăra „Poienița veselă”, ce se află într-o pădure pitorească din raionul Ialoveni.
 

De data aceasta lecția a fost defășurată pentru cea de-a șasea tură de copii din actualul sezon estival de către Vasile Gribincea de la Departamentul Relații Externe și Comunicare, care a fost aistat cu mult profesionalism în activitățile pedagogico-instructive de doamna Dina Zorilă, directoarea taberei. Deoarece asemenea lecții se țin cu regularitate pentru toți copiii, iată că deja avem în rândul pedagogilor taberei instructori voluntari, numiți de noi „ambasadori ai securității electrice”, care au însuțit între timp materialul didactic tematic și acum se implică activ în procesul de promovare a regulilor de securitate.
 

55 de copii din Centrele de plasament, din Gimnaziul internat nr. 3 din mun. Chișinău și mai mulți părinți din Serviciul Asistenței Personale (SAP), copii cărora, de asemenea, se odihnesc în tabără, au participat foarte activ la o activitate instrucțivă interactivă cu întrebări și răspunsuri, cu inserturi de prezentări și materiale video și desigur cu concluziile copiilor, care au constituit temeiul evaluării însușirii lecției. Pentru consolidarea ulterioară a informației explicate, toți copii și părinții prezenți au primit pliantele cu reguli „Trăiește în siguranță”.
 

Vara continuă și aceasta însemană că în curând și în alte tabere vor avea loc asemenea lecții, scopul cărora este de a educa copii în spiritul unui comportament sigur și fără niciun risc în raport cu energia electrică în general și cu instalațiile electrice, care reprezintă o parte integrală a sistemului care ne asigură acest serviciu indispensabil zi de zi.
 

La Premier Energy Distribution credem că un copil informat, îşi poate cultiva deprinderile necesare pentru a se bucura de beneficiile oferite de energia electrică, dar, mai ales, poate lua decizia corectă pentru a nu crea situații de risc și ar proceda conform recomandărilor în cazul în care involuntar s-ar afla într-o situație de nesiguranță.
 

Este foarte important să respectați regulile de securitate electrică!

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA
 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok