Mergi la conţinutul principal

A fost realizat un nou proiect investițional local în rețelele electrice din mun. Comrat

Postat de UF922588 la Lun, 05/22/2023 - 14:04

În conformitate cu Planul investițional al ÎCS „Premier Energy Distribution” SA aprobat de către ANRE pentru anul 2023, Sectorul de distribuție Sud a finalizat recent realizarea unui proiect local de dezvoltare a rețelelor electrice de joasă tensiune din mun. Comrat.
 

  • Astfel, cu un buget de 266 de mii de lei a fost majorată capacitatea de alimentare cu energie electrică la 64 de consumatori.

 

  • Proiectul investițional a prevăzut creșterea până la 160 kVA a puterii unui post de transformare (PT) și montarea unei porțiuni de linie electrică aeriană (LEA) cu suspendare comună.
     

Realizarea acestei lucrări a rezultat din necesitatea majorării capacității de distribuție a energiei electrice către consumatorii deserviți, care anterior și-au exprimat dorința de a contracta un nivel mai înalt de putere. Astfel, deși acest proiect investițional local este mic ca valoare investițională, el are o mare importanță socială pentru locuitorii municipiului Comrat  cu reședință pe străzile  Șuianțev și Gherasimov, care vor beneficia în continuare de posibilitatea de a-și majora considerabil puterea contractată pentru a putea utiliza în propriile gospodării mai multe echipamente electrocasnice pentru diverse activități și un nivel de conform mai înalt.
 

Sectorul de distribuție Sud al ÎCS „Premier Energy Distribution” SA își desfășoară activitatea în raioanele Cahul, Cantemir, Leova, Vulcănești, Taraclia, Ciadîr-Lunga, Comrat, Cimișlia și Basarabeasca. 
 

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok