Mergi la conţinutul principal

Continuă lucrările de modernizare a rețelelor electrice din sectorul de distribuție Anenii Noi

Postat de UF974943 la Lun, 10/11/2021 - 11:44
  • 15 noi lucrări investiționale în sumă totală de 2 milioane 893 mii de lei au fost încheiate recent în rețelele electrice din 12 localități din raioanele Aneni Noi, Ialoveni, Hîncești, Căușeni și Ștefan Vodă, deservite teritorial de sectorul de distribuție Anenii Noi al ÎCS „Premier Energy Distribution" SA. 
  • Proiectele de modernizare vizează rețele electrice de medie și joasă tensiune și branșamentele spre locurile consumului de energie la clienții Premier Energy.


Aceste proiecte fac parte din Planul anual investițional la conceptul de renovare a rețelelor electrice existente. În cadrul lor, cu un buget de 1.356.000 de lei au fost moderinizate în total 4,96 km de linii electrice aeriene (LEA) cu nivelul de tensiune de 0,4 kV. De asemenea, lucrările de renovare au vizat și rețelele de 10 kV pe o lungime de 3,19 km, în acest sens fiind valorificată suma de 563 mii de lei. Adițional, au fost efectuate lucrări de normalizare la 723 de branșamente pentru consumatorii din 9 sate incluse în proiectele respective. Acest proiect a însumat 974 mii de lei.
 

Aceste proiecte investiționale sunt focusate pe sporirea fiabilității și siguranței serviciului de distribuție, având un impact direct asupra creșterii continuității în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor finali și îmbunătățirea calității acesteia”, a menționat în acest context dl. Andrei Popov, manager al sectorului de distribuție Anenii Noi.
 

ÎCS „Premier Energy Distribution" SA investește constant în moderizarea rețelelor și întreținerea corespunzătoare a acestora pentru a asigura prestarea serviciului de distribuție a energiei electrice la parametrii de calitate stabiliți.

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA
 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok