Mergi la conţinutul principal

Atenție: instabilitatea vremii poate produce deranjamente în rețelele electrice. Respectați regulile de securitate!

Postat de UF974879 la Mar, 07/02/2024 - 16:27
  • Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis avertizarea privind pericolul producerii unui fenomen atmosferic periculos în perioada 02.07.2024, ora 13:30 – 03.07.2024, ora 21:00.
  • Se prevăd averse însoțite de descărcări electrice, izolat averse puternice cu grindină și intensificări ale vântului în rafale de până la 15-20 m/s. cu începere în nordul țării și cu extindere gradată în raioanele centrale și parțial în cele sudice.

 

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA atrage atenția populației, agenților economici și autorităților publice locale asupra necesității respectării cu strictețe a regulilor de securitate electrică. 

 

-    ocoliți și nu atingeți conductoarele electrice căzute  avariat la sol sau care atârnă suspect de pe piloni, construcții și copaci;
-    marcați la o distanță sigură locul rupturii conductorului electric şi securizați perimetrul acestuia până la intervenția electromontorilor pentru a restricționa astfel accesul persoanelor şi a animalelor domestice în zona de risc de electrocutare;
-    nu interveniți în instalațiile electrice deoarece aceste acțiuni vă pun viața în pericol;
-    instruiți copiii cum să se comporte în mod sigur în această situație, pentru protejarea lor e mai bine să se afle în locuință sau sub supraveghere.

 

Despre orice incident informați de urgentă operatorul de distribuție la telefonul Serviciului 24h cu numărul 022 43 11 11 sau la cel local, indicat în factură. Orice poză expediată în adresa întreprinderii de la fața locului trebuie să fie însoțită obligatoriu de date exacte: NLC, adresa și numărul de telefon – aceste precizări vor ajuta operatorul de distribuție să acționeze prompt, operând deconectări de la distanță pentru a preveni orice riscuri de accidentare în instalațiile electrice.
 

Respectați cu strictețe regulile de securitate electrică!
 

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok