Postat de RE000033 la Joi, 03/17/2022 - 17:15

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA, informează că în conformitate cu Dispoziția nr.2 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova din data de 25 februarie 2022, s-a decis ca operatorii sistemului de distribuție urmează să încheie contracte cadru de vânzare-cumpărare a energiei electrice până la data de 31 martie 2022, conform unei proceduri simplificate aprobate prin Hotărârea ANRE, cu furnizori alternativi de energie electrică și le vor activa doar în cazul indisponibilității parțiale sau totale a livrărilor de energie electrică de la ЗАО «Молдавская ГРЭС» pentru perioada lunii aprilie 2022.

Criteriile tehnice şi volumele de energiei electrică ce se propune a fi contractate în intervalul 01.04.2022 - 30.04.2022, pot fi consultate în Caietul de Sarcini publicat pe adresa web a întreprinderii, https://premierenergydistribution.md/ro/achizitii-anuale-de-energie-2022.

În acest sens, ÎCS „Premier Energy Distribution” S.A., invită părțile interesate să depună oferta tehnică şi financiară în plicuri separate, conform caietului de sarcini publicat pe pagina web https://premierenergydistribution.md/ro/achizitii-anuale-de-energie-2022.