La 1 aprilie au intrat în vigoare noile tarife pentru serviciul de distribuție a energiei electrice prestat de către ÎCS „Premier Energy Distribution” SA.

Postat de RE000033 la Mar, 04/05/2022 - 09:10

În conformitate cu prevederile Hotârârii Consiliului de administrare al ANRE nr. 108 din 18.03.2022, publicată în Monitorul Oficial al Republicii Moldova  nr. 80-87 (8124-8131) din 25 martie, începând cu data de 1 aprilie, curent, au intrat în vigoare tarifele aprobate pentru serviciul de distribuție a energiei electrice prestat de către ÎCS „Premier Energy Distribuțion” SA. Noile tarife au fost aprobate diferențiat, în funcție de nivelul tensiunii rețelelor electrice de distribuție și au următoarele valori, fără TVA, după cum urmează:

• 3 bani/kWh – prin rețelele elecrice de distribuție de înaltă tensiune ( 35; 110 kV);
  • 16 bani/kWh – prin rețelele electrice de distribuție de medie tensiune (6;10 kV);
  • 47 bani/kWh – prin rețelele electrice de distribuție de joasă tensiune (0,4 kV).

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA va depune și în continuare eforturi pentru îmbunătățirea fiabilității și calității serviciilor prestate în condiții de siguranță electrică, în beneficiul consumatorilor deserviți.