Mergi la conţinutul principal

Remedierea deconectărilor avariate din cauza ploii și vântului puternic

Postat de RE000033 la Vin, 10/02/2020 - 08:50

Precipitațiile și vântul puternic de marți, 29 septembrie au făcut ravagii în mai multe localități din centrul și în special sudul țării, provocând inundații și daune imense persoanelor și agenților economici. Acestea au afectat, de asemenea, infrastructura electrică, provocând multiple defecțiuni în rețele cauzate de surparea terenului, de copacii căzuți peste liniile electrice aeriene (LEA), care au doborât piloni și au rupt conductori, deteriorând izolatoare și elementele de fixare a acestora. 

 

În localitatea Sărăta-Răzeși repunerea serviciului a fost extrem de dificilă din cauza surpării terenului și a căilor de acces impracticabile după precipitațiile abundente căzute. Totuși, livrarea de energie către punctele de consum afectate a fost reluată în aceeași zi prin conectarea temporară la un generator instalat de către operatorul de distribuție pentru realimentarea consumatorilor din această localitate. Ulterior au fost montați noii piloni căzuți și a fost repus serviciul către consumatorii din zona afectată de intemperie.

 

Mereu la datorie, indiferent de condițiile meteo, echipele operative ale Premier Energy Distribution și ale antreprenorilor săi depun toate eforturile pentru a furniza un serviciu continuu și a remedia operativ situația din rețelele afectate.
 

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok