Mergi la conţinutul principal

Premier Energy Distribution a finalizat lucrările de electrificare a noului cartier locativ din Dobrogea

Postat de RE000033 la Lun, 05/18/2020 - 09:53

Conform planului de dezvoltare a rețelelor electrice, ÎCS „Premier Energy Distribution” SA a realizat în perioada 20 februarie - 5 mai 2020 o importantă lucrare de dezvoltare a infrastructurii electrice in noul cartier de 300 de case particulare din satul Dobrogea ce face parte din componența Primăriei Sângera din suburbia municipiului Chișinău. 

 

Noile rețele electrice reprezintă o porțiune cu lungimea de 0,42 km de linie electrică aeriană (LEA) cu nivelul de tensiune de 10 kV, două posturi de transformare aeriene (PTA) 10/0,4 kV cu capacitatea de 160 kVA fiecare și 5,45 km de LEA cu nivelul de tensiune de 0,4 kV. De notat că linia de joasă tensiune este executată cu utilizarea cablului izolat torsadat, iar cele două PTA au fost instalate pe piloni centrifugați la o înălțime de circa 6 metri, fapt care oferă o siguranță sporită instalației și permite evitarea intervențiilor neautorizate. Ambele rețele sunt montate pe piloni din beton armat. 

 

Această lucrare cu un buget total de 1,685 milioane de lei fără TVA a fost realizată din resursele ÎCS „Premier Energy Distribution” SA și executată de către antreprenorul SRL „Condimelectro“.

 

Managerul Sectorului de distribuție Chișinău, dl. Victor Vîntu, este satisfăcut de calitatea și termenul de realizare a  lucrărilor. „Totul a decurs conform graficului, chiar dacă partea cea mai mare a lucrărilor a fost realizată în condițiile specifice impuse de măsurile de protecție împotriva COVID-19. Am urmărit atent ca toți angajații implicați în executarea lucrărilor să fie dotați cu mijloacele corespunzătoare de protecție individuală și să le utilizeze respectând strict recomandările în acest sens. Sub aspectul calității lucrărilor supervizorii - responsabil din cadrul sectorului, au monitorizat în permanență realizarea acestora în corespundere strictă cu prevederile proiectului elaborat și coordonat, totodată respectând cerințele și normele de securitate și sănătate în muncă, fapt ce confirmă nivelul înalt al acestora. Ne bucurăm pentru actualii și viitorii clienți  ai Premier Energy din acest cartier nou al satului Dobrogea, care vor beneficia de servicii de calitate în condiții de fiabilitate și securitate electrică sporită, ceea ce corespunde obiectivelor companiei noastre”.

 

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA
 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok