Mergi la conţinutul principal

Investim în rețelele locale de distribuție

Postat de RE000033 la Lun, 05/11/2020 - 12:39

Renovarea rețelelor electrice de distribuție de joasă tensiune, de la care sunt conectați nemijlocit consumatorii finali, constituie un obiectiv important al ÎCS „Premier Energy Distribution" SA - de starea tehnică a acestora depind în mare parte principalii indicatori de calitate a serviciului prestat. Modernizarea acestora permite asigurarea nivelelor stabilite de fiabilitate, continuitate și calitate a serviciului de alimentare cu energie electrică în condiții de securitate sporită pentru o lungă perioadă de exploatare.

 

Noile rețele electrice cu nivelul de tensiune de 0,4 kV sunt montate pe piloni din beton armat cu utilizarea cablului izolat torsadat și a unor elemente performante de fixare și de protecție, ce le conferă o mai mare rezistență și fiabilitate împotriva intemperiilor fiind, de asemenea, mult mai sigure sub aspectul securității electrice. Vă prezentăm câteva exemple efectuate recent în sectorul de distribuție Sud.

 

În satul Copceac din raionul Ciadîr-Lunga a fost finalizată renovarea capitală a unei porțiuni de un km de LEA 0,4 kV ce alimentează cu energie electrică consumatorii de pe străzile 28 iunie și Boris Glavan, proiect în valoare de 260 de mii de lei.

 

De asemenea în satul Gotești din raionul Cantemir a fost renovată capital o porțiune de LEA cu nivelul de tensiune de 0,4 kV, având lungimea de 0,8 km. Această investiție de peste 215 mii de lei va îmbunătăți considerabil parametrii de calitate și fiabilitate a furnizării energiei electrice pentru consumatorii casnici și agenții economici racordați la această linie electrică. 

 

„Modernizarea LEA locale va spori esențial calitatea și siguranța serviciului de distribuție a energiei electrice către consumatorii finali. Examinăm atent toate problemele ce apar și ținem cont de doleanțele justificate ale clienților, iar realizarea acestor proiecte este dovada angajamentului și a dedicației echipei noastre pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor pe care le prestăm consumatorilor noștri”, menționează Victor Marinov, manager distribuție al sectorului Sud.

 

Aceste lucrări de renovare au fost realizate de întreprinderea antreprenoare „SDS Ekip" în baza contractului de prestări de servicii pentru ÎCS „Premier Energy Distribution" SA.

 

Sectorul de distribuție Sud al ÎCS „Premier Energy Distribution” SA deservește teritorial raioanele Cahul, Cantemir, Leova, Vulcănești, Taraclia, Ciadîr-Lunga, Comrat, Cimișlia și Basarabeasca.

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA
 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok