Mergi la conţinutul principal

Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A. a fost recertificată în materie de corespundere celor mai înalte sisteme de management al calității, mediului ambiant și sănătății și securității ocupaționale

Postat de UF974943 la Vin, 02/14/2020 - 12:22

Pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor prestate, de asemenea, a promovării celor mai bune practici privind gestiunea personalului, a calității și a angajamentelor față de mediu, Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A. a implementat începând cu anul 2008 și perfecționează continuu cele mai performante sisteme de activitate în toate domeniile, pentru a obține rezultate semnificative, cu impact major asupra fiabilității livrărilor de energie electrică, a indicatorilor de calitate și a securității instalațiilor.

 

În conformitate cu normele din domeniul de certificare, parcurgând cu succes toate etapele de audit extern realizat de Organismul de certificare selectat în baza unui concurs internațional, Societatea Română pentru Asigurarea Calității, Î.C.S. ”Premier Energy Distribution” S.A. a primit recent certificatele care confirmă că întreprinderea a implementat și menține un Sistem de Management al Calității, Mediului Ambiant și Sănătății și Securității Ocupaționale, conform condițiilor din standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018, cele mai înalte și riguroase, apreciate la nivel internațional.

 

Administrația Î.C.S. ”Premier Energy Distribution” S.A. califică actul realizat de recertificare în calitate de o dovadă că sistemul ISO aplicat și politica întreprinderii îndeplinesc cerințele celor mai înalte standarde internaționale, spre care este orientată în mod constant. Sistemul integrat de management este un instrument eficient, care permite companiei, indiferent de poziționarea pe segmentul său de activitate, să-și îmbunătățească continuu performanțele, să identifice si să controleze impactul serviciilor sale asupra clienților, personalului și mediului, să gestioneze sistematic procesele identificate, să stabilească obiectivele si sarcinile respective pentru a le îndeplini corespunzător si a demonstra realizarea lor.

 

Standardul ISO 9001:2015 referitor la Managementul Calității oferă avantajele îmbunătățirii satisfacției clienților, omogenizării serviciului, creșterii eficienței și reducerea costurilor, creșterii rentabilității economice și consolidării imaginii pozitive a companiei, sporirii motivației lucrătorilor pentru rezultate mai bune.
ISO 14001:2015 atestă Implementarea unui Sistem de Management de Mediu și oferă un control eficient al resurselor, obținerea de economii în consumul de apă, energie și alte materii prime, îmbunătățește eficiența proceselor de producție și reduce cantitatea de deșeuri generate. De asemenea reduce riscul de accidente de mediu, îmbunătățește calitatea serviciilor furnizate, îmbunătățește imaginea companiei în fața societății și favorizează relația cu administrațiile locale.

 

ISO 45001:2018 este un Sistem de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale (SSM) și certificarea confirmă că întreprinderea este responsabilă de sănătatea și securitatea în muncă a angajaților și a altor persoane, care pot fi afectate de activitatea ei. Scopul acestui standard este de a furniza un cadru adecvat pentru a gestiona riscurile și oportunitățile referitoare la SSM, de a preveni rănirea și îmbolnăvirea lucrătorilor, de a asigura locuri de muncă sigure și sănătoase. Implementarea SSM permite întreprinderii gestionarea propriilor riscuri în acest domeniu și îmbunătățirea performanței obținute, contribuind și la îndeplinirea cerințelor legale existente.
Certificatele de conformitate obținute recent de către Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A. sunt valabile 3 ani din data emiterii acestora. În această perioadă întreprinderea va fi verificată suplimentar prin două misiuni de audit de supraveghere.

 

Societatea Română pentru Asigurarea Calității este liderul pieței de certificare si evaluare a conformității din Romania de peste 25 de ani si unul dintre organismele importante din Europa Centrala si de Est. Are o experiență bogată în certificarea mai multor întreprinderi din domeniul electroenergetic.

Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A.

Departamentul Relații Externe și Comunicare

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok