Mergi la conţinutul principal

„O vacanță în siguranță” în format online

Postat de RE000033 la Lun, 07/27/2020 - 13:04

În această vară proiectul „O vacanță în siguranță al Premier Energy Distribution se derulează într-un format nou: online.

 

Starea de urgență în sănătatea publică a determinat echipa proiectului „O vacanță în siguranță” să găsească o abordare diferită pentru a promova mesajele de securitate electrică în rândul copiilor în această perioadă. Dacă anterior un grup de angajați ai întreprinderii derulau activități de familiarizare și instruire în școli și tabere de vară organizate pentru copii, acum soluția a devenit promovarea online a regulilor de securitate electrică, a importanței protejării și instruirii copiilor cu privire la beneficiile energiei electrice, dar și a pericolelor la care se pot expune, dacă nu respectă recomandările de securitate. 

 

Astfel, Premier Energy Distribution a lansat o serie de filmulețe educative prin intermediul cărora își propune să ofere copiilor și tinerilor recomandări de securitate electrică, cunoașterea și respectarea cărora poate garanta odihna sigură pe timp de vară și în fiecare zi pe tot parcursul anului.

 

Considerăm că indiferent de statutul pe care îl au adulți: părinți, bunici, frați sau surori mai mari, profesori, reprezentanți ai unor companii de profil sau, pur și simplu, vecini sau cetățeni responsabili, una din obligațiile lor fundamentale este să aibă grijă de copii zi de zi în ceea ce privește securitatea electrică. 

 

Doar prin informare și instruire putem modela un comportament corect și vom evita situațiile neplăcute.

 

Toate materialele video sunt disponibile pe canalele de comunicare ale companiei: 

 

 

Din 2012, anul de lansare al proiectului „O vacanță în siguranță”, peste 11.000 de elevi și participanți la taberele de vară au luat parte la sesiuni de instruire pentru a cunoaște mai multe despre securitatea electrică.

 

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution" SA
 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok