Mergi la conţinutul principal

A fost stabilită o licitație repetată privind achiziția energiei electrice

Postat de UF974943 la Mie, 03/17/2021 - 09:29

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA informează că la data de 16 martie, curent, s-a desfășurat licitația privind achiziția de energie electrică necesară acoperirii consumului tehnologic și pierderilor de energie electrică în rețelele electrice de distribuție în perioada contractuală 01.04.2021-31.03.2022.

 

Ținând cont de faptul că au fost recepționate oferte doar de la doi participanți precalificați, licitația privind achiziția de energie electrică pentru necesitățile ÎCS „Premier Energy Distribution” SA a fost anulată, în conformitate cu p. 41 din Procedura de procurare a energiei electrice Anexă la Regulile pieței energiei electrice aprobate prin ”Hotărârii nr.283/2020 din 07.08.2020.

 

Următoarea licitație repetată de achiziție a energiei electrice a fost stabilită pentru data de 22 martie 2021.

 

Furnizorii precalificați sunt îndemnați să depună până la această dată ofertele lor de furnizare a energiei electrice pentru perioada contractuală, conform Caietul de sarcini actualizat, publicat pe pagina web a operatorului de distribuție, rubrica Achiziții anuale de energie → Informații aferente.

 

 

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok