Mergi la conţinutul principal

Abonează-te și primește notificări privind lucrările programate în regiunea în care trăiești.

Postat de RE000033 la Lun, 10/12/2020 - 09:41

Pentru asigurarea calității serviciului prestat și a securității instalațiilor, operatorul sistemului de distribuție efectuează periodic lucrări programate de mentenanță a echipamentului electric în rețelele de tensiune înaltă, medie și joasă. Aceste lucrări sunt extrem de importante pentru fiabilitatea rețelelor, fiind efectuate în conformitate cu normele de securitate la exploatarea instalațiilor electrice și prevederile stabilite în reglementările ANRE. 

 

În timpul realizării lucrărilor programate este obligatorie întreruperea temporară a livrării energiei electrice. 

 

Orarul întreruperilor programate ale Premier Energy Distribution pentru efectuarea lucrărilor planificate de mentenanță este stabilit cu anticipație și poate fi consultat pe:

 

  • pagina web www.premierenergydistribution.md  la rubrica Lucrări programate;
  • prin intermediul Sistemul interactiv de comunicare şi informare IVR în cadrul Oficiului Telefonic OT24h 022 43 11 11, fără a lua legătura cu operatorul, urmând meniul de voce. Informația este actualizată continuu și oferită în timp real.

 

Pentru comoditatea consumatorilor săi, Premier Energy Distribution a elaborat un program special de expedieri prin email a avizelor privind întreruperile planificate de energie electrică relaționate cu adresa locului de consum a energiei electrice la domiciliul sau afacerea consumatorului.

 

Abonează-te aici și primește prin email avizarea despre întreruperile programate a locului de consum unde locuiești sau activezi.

 

Serviciul este disponibil atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru cei noncasnici: agenți economici, instituții etc.

 

Este gratuit, ușor de perfectat și foarte eficient pentru planificarea sigură a activităților tale!

 

 

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA
 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok