Mergi la conţinutul principal

Programare vizită online

În scopul evitării cozilor de la ghișeele Oficiilor întreprinderii propunem tuturor clienților potențiali și consumatorilor serviciul online de planificare a vizitelor.

Prin implementarea acestui serviciu dorim să economisim timpul dumneavoastră și să vă garantăm o deservire de cea mai bună calitate.

Completați formularul de mai jos indicând scopul general al vizitei, oficiul unde planificați vizita dumneavoastră, data și ora planificată pentru vizită. În acest mod noi vom putea din timp să ne planificăm timpul pentru a vă acorda atenție maximă pentru deservire.


Form

Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Numărul locului de consum.

Fiecărui loc de consum al clientului i se atribuie un număr de cont individual – NLC. Abrevierea NLC înseamnă numărul locului de consum. Acesta constă din 7 cifre şi este necesar pentru căutarea operativă a datelor despre client şi a locului de consum în baza de date.
La consumatorii casnici NLC se indică în partea stîngă sus a facturii, în blocul „Adresa locului de consum”.
La persoanele juridice NLC se indică în partea stîngă a facturii, în al doilea bloc din rîndul întîi.
În afară de numărul individual al locului de consum pentru identificarea clientului se foloseşte de asemenea simbolul variabil.
Simbolul variabil este un număr, ce constă din 10 cifre, din care primele 7 coincid cu NLC-ul clientului, iar ultimele 3 reprezintă numărul de ordine al facturii.
Prin intermediul simbolului variabil factura poate fi uşor identificată.

Simbolul variabil al consumatorului casnic se indică în partea dreapta sus a facturii (sub logotipul intreprinderii), în rubrica „Simbol variabil”.
Simbolul variabil al persoanei juridice se indică în partea dreaptă sus a facturii, în rîndul întîi, după blocul „Adresa destinatarului”.

Exemplu: Telefon fix: 022431111, Mobil: 079724401.
Alegeți data și ora pentru vizită.

Accept

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Sunt de acord cu înregistrarea și prelucrarea datelor cu caracter personal în condițiile și în conformitate cu prevederile menționate prin Termenii și condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal.


captcha


Submit

Programare vizită online

Informații utile

Posturi vacante

Semnalează cazuri de fraudă și corupție

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok