Mergi la conţinutul principal

Precizări cu referire la pilonii de electricitate asfaltați pe drumul din or. Strășeni

Postat de RE000033 la Vin, 06/26/2020 - 16:06

Î.C.S. Premier Energy Distribution S.A. informează opinia publică privind situația pilonilor de linie electrică aeriană vizați în lucrările de asfaltare a drumului din or. Strășeni din cadrul traseului R1 Chișinău – Ungheni. 

 

Pe data de 22 iunie, curent, firma de construcții care realizează lucrările de reabilitare pe tronsonul de drum sus menționat a depus cererea de obținere a Avizului de reamplasare a doi piloni Nr.2 și Nr. 3, fid.2, din or. Strășeni, km 22-510, 22-590, mijlocul carosabilului R1, iar a doua zi, pe data de 23 iunie, aceasta a primit Avizul privind îndeplinirea condițiilor tehnice în baza cărora să fie strămutați pilonii vizați. Precizăm că anterior, această firmă a contactat în acest sens telefonic operatorul de distribuție și a adresat o scrisoare la care a primit răspuns, în care au fost indicate toate documentele necesare și procedura de depunere a cererii pentru obținerea avizului. 

 

Conform Avizului eliberat pe data de 23 iunie, solicitantul are în sarcină elaborarea unui proiect tehnic corespunzător pe care trebuie să-l coordoneze cu primăria or.Strășeni și operatorul de distribuție privind condițiile de strămutare a pilonilor.

 

Ulterior aprobării acestui proiect, solicitantul trebuie să depună operatorului de distribuție o cerere privind stabilirea procedurii de deconectare a liniei electrice aeriene în vederea creării condițiilor necesare pentru executarea lucrărilor – acestea revenind în totalitate în sarcina solicitantului, atât sub aspect financiar, cât și al realizării practice prin intermediul unei întreprinderi autorizate de profil. 

 

Responsabil de realizarea Avizului de strămutare a pilonilor este solicitantul acestei lucrări.

 

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA
 

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului vă exprimați acordul pentru folosirea informațiilor stocate Click aici pentru detalii

ok