ÎCS Premier Energy Distribution SA continuă tradiția de a elabora și publica anual un raport local de responsabilitate socială corporativă

Postat de UF974943 la Mar, 07/21/2020 - 09:59

Publicul interesat de performanțele din anul 2019 în domeniul responsabilității sociale corporative ale celui mai mare operator privat al sistemului național de distribuție a energiei electrice dispune acum de posibilitatea de a consulta date şi detalii cu privire la anga-jamentele asumate, la practicile responsabile adoptate şi implementate, precum şi la rezultatele reale înregistrate.

Raportul ÎCS Premier Energy Distribution SA de responsabilitate corporativă oferă un cadru amplu şi detaliat de informații despre activitatea sa în 2019 în ceea ce privește managementul, precum şi în domeniile economic, de mediu şi social.

În 2019 operatorul privat al sistemului național de distribuție a energiei electrice a avut un parcurs de tranziție în activitatea sa în Republica Moldova şi a înregistrat o serie de transformări pozitive, ce au culminat cu apariția noii mărci „Premier Energy Distribution şi înregistrarea noii denumiri a întreprinderii.

Primul raport local de RSC în limba română a fost publicat în anul 2012.

Rapoartele de RSC din 2012 până 2019 ale ÎCS Premier Energy Distribution SA pot fi consultate pe pagina web www.premierenergydistribution.md la secțiunea „Rapoarteˮ.

ÎCS Premier Energy Distribution SA